BoligPartner

BoligPartner AS er en av landets største hus- og hytteleverandører innenfor trehusbygging. BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger. Selskapet har mer enn 25 års fartstid som norsk boligbygger og har realisert nærmere 14 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder.BoligPartner AS har de siste årene etablert seg på listen over de ti største hus- og hytteleverandørene i Norge. Det hele startet i 1993, da nåværende styreleder og hovedaksjonær Gunnar Wedvik sammen med fire kollegaer fra byggebransjen, ønsket å begynne for seg selv.

Siden oppstarten har BoligPartner – med fokus på «kvalitet, design og dyktighet» – bygd opp en nasjonal merkevare og hatt en vekst som i dag gjør at BoligPartner AS har rundt 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt. Til sammen sysselsetter dette over 500 ansatte.

Ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar, har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon.

BoligPartner AS eies av BoligPartner Konsern AS, og i BoligPartner-familien finner man også huskjedene Archihus og Skalahus.

Fra å være en mer tradisjonell eneboligbygger på «annen manns tomt» er BoligPartner nå i stadig sterkere grad en eiendomsutvikler og destinasjonsutbygger hvor det i en tidlig fase kjøpes større tomteområder for å utvikle boligområder. Dette gjøres i løpende takt med markedsmessige forhold, politiske føringer både med tanke på miljø og bærekraft, samt løpende krav til utvikling av smarte og fleksible boliger.

Selv om BoligPartner har vokst seg store, legges det vekt på å søke å opprettholde en «gründerkultur». Dette er satt i et godt system for læring og utvikling gjennom firmaets eget BoligAkademi. BoligPartner har stort fokus på medarbeiderne sine og det å være en god arbeidsplass. I tillegg til å være sertifisert som en «Great Place To Work»-bedrift, var BoligPartner både i 2018 og 2019 på topplisten over de beste arbeidsplassene i landet.

Strategisk fokus ved inngangen til 2020 er kundedrevet, lønnsom vekst, med hovedprioritet på kunder og lønnsomhet etter flere år med investeringer for videre vekst.

BoligPartner
 • Etableringsår: 1993
 • Eier(e): BoligPartner Konsern AS
 • Antall ansatte: 205 egne ansatte og sysselsetter over 500 ansatte
 • Omsetning: 1,7 milliarder NOK (2018)
 • Eiendomsmasse/portefølje: Har siden etableringen i 1993 realisert nesten 14 000 boligdrømmer (hus og hytter).
 • Investeringssegment(er): Tomteområder, bolig og fritid.
 • Geografisk nedslagsfelt: Landsdekkende.
 • Hovedkontor: Hamar.
 • Distriktskontorer: Hamar, Jessheim, Lillestrøm, Ski, Gjøvik, Elverum, Lillehammer, Drammen, Kongsvinger, Bryne, Haugesund, Stavanger, Trondheim, Rissa, Sande i Vestfold, Moss.
 • Forhandlerkontorer: Sarpsborg, Hof, Tønsberg, Sandefjord, Vanse, Hitra, Børsa, Oppdal, Namsos, Verdal, Harstad, Tromsø, Hammerfest, Porsgrunn, Bø i Telemark, Bergen, Førde, Nordfjordeid, Sogndal, Bodø, Grovfjord, Ørsta, Molde, Kristiansund, Ellingsøy, Isdalstø, Stord, Alvdal, Spikkestad, Gol, Hønefoss.
 • Adm. direktør: Mari Skjærstad.
 • Styreleder: Gunnar Wedvik.
 • Henvendelser/søknader om jobb/sommerjobb/trainee/Master- eller Bacheloroppgaver: Randi Bækken/randi.bakken@boligpartner.noBoligPartner

Løpende utvikling, salg og bygging av nye hus og hytter, gir overordnet mening både i form av å være en viktig premissgiver for lokal samfunnsutvikling, men ikke minst også overfor den enkelte kunde og betydningen som boligen eller hytta har for hver enkelt av oss. Boligbransjen er i stadig utvikling, og vi i BoligPartner kombinerer ivaretakelsen av den tradisjonelle «byggmesterarven» med løpende innovative løsninger fokusert på å bygge i tre.
Det blir stadig større fokus på arealeffektive boliger og bedre utnyttelse av tomteområder, og her er vi i BoligPartner med på å legge premissene for fremtidig boligvekst i Norge.

Vi ønsker å være en interessant og utviklende arbeidsplass med stort fokus på bygging av kvalitetskultur og utvikling av kompetanse gjennom bruk av relevante, digitale og gode verktøy. Ikke bare gjør det at hver enkelt ansatt har det bedre på jobb, men det er også nødvendig for å sikre at vi møter morgendagens kunder med tilstrekkelig faglig og praktisk kompetanse.

BoligPartner skal levere kvalitet i alle ledd, og da må vi ha de beste hodene der ute i alle deler av organisasjonen vår.

Ønsker du å være med å skape dagens og morgendagens boliger og hytter? Bli med på BoligPartner-laget!

– Mari Skjærstad, Adm. direktør