BetonmastHæhre Eiendom

BetonmastHæhre Eiendom utvikler og gjennomfører eiendomsprosjekter hovedsakelig innenfor bolig- og næringsbygg i sentrale områder, enten i partnerskap med gode samarbeidspartnere, eller på egen hånd.

Vi skaper bygninger til glede for samfunnet. Bygninger vi kan være stolte av.Eiendomsutvikling har vært en del av Betonmast siden starten i 2006. I 2013 satset konsernet ytterligere på eiendom, og etablerte Betonmast Eiendom.

BetonmastHæhre Eiendom er en del av BetonmastHæhre, et av Norges største bygg- anlegg og eiendomskonsern. Konsernet er et resultat av fusjonen mellom Betonmast og Hæhre Isachsen gruppen i 2017. Konsernet har rundt 2500 medarbeidere, og omsetningen for 2017 forventes å være 10 MRD NOK.

BetonmastHæhre-konsernet vokser, og har flere datterselskaper på strategiske steder i Norge. BetonmastHæhre Eiendom ønsker å utvikle eiendom som ligger innenfor disse selskapenes nedslagsfelt.

Vi vet at lokalkunnskap er avgjørende i eiendomsutvikling. Gjennom våre medarbeidere i de lokale selskapene i konsernet innehar vi allerede mye av denne kunnskapen, og vi benytter oss av den kompetansen disse innehar.
BetonmastHæhre Eiendom utvikler og gjennomfører eiendomsprosjekter hovedsakelig innenfor bolig og næringsbygg i sentrale områder. I tillegg besitter selskapet flere utviklingseiendommer. BetonmastHæhre Eiendom utvikler potensialet i disse eiendommene, og genererer verdier og gjennomfører prosjektene til gode prosjekter for både beboere, næringsliv og samfunnet. Vi har gode erfaringer fra samarbeid med våre partnere, og er bevisst på å ta vare på og forsterke den tillit og gode rykte vi har opparbeidet oss.

BetonmastHæhre Eiendom
  • Etableringsår: 2013.
  • Eier: BetonmastHæhre AS.
  • Antall ansatte: 3.
  • Eiendomsmasse/portefølje: Bolig: 250 enheter i produksjon, 1100 under utvikling. Næring: 20.000 m2 under utvikling.
  • Investeringssegmenter: Bolig og næring.
  • Geografisk nedslagsfelt: Stor-Oslo, Bergen, Trondheim, Innlandet, Østfold, Vestfold, Telemark, Buskerud.
  • Hovedkontor: Oslo.
  • Adm. direktør: Hans Jørgen Lundby.
  • Styreleder: Jørgen Evensen.
  • Henvendelser/søknader om jobb/sommerjobb/trainee/Master- eller Bacheloroppgaver: Merethe Lie Bråthen/merethe.lie.brathen@betonmast.noBetonmastHæhre Eiendom

Som eiendomsutvikler er du med på å bygge landet. Den daglige innsatsen skaper hus vi skal bo i og kontorer vi skal jobbe i. Vi skaper bygninger til glede for samfunnet. Bygninger vi kan være stolte av.

Eiendom er en spennende bransje der man samarbeider med mange fag for å oppnå gode resultater i fellesskap. Etter mitt skjønn ligger mye av nøkkelen her. Godt samarbeid på tvers av fagfelt gir oss muligheten til å skape gode prosjekter både for kunden og alle involverte i utviklings- og byggefasen.

– Hans Jørgen Lundby, Adm. direktør.